Vakantie vergelijken helpt jou om voordelig naar de zon te gaan. Gebruik de zoekfunctie in onderstaande vergelijker om eenvoudig jouw favoriete bestemming te vinden en stel in welk type accommodatie, verzorging en vervoer je wenst. Zo kun je gemakkelijk besparen en goedkoper op vakantie.

VAKANTIE VERGELIJKENVerstandig-vergelijken.nl: de nummer 1 in vakantie vergelijken!

Vakantie vergelijken en de goedkoopste vakantie vinden? Dat kan op Verstandig-vergelijken.nl! Gebruik de handige vergelijker en ervaar zelf hoe gemakkelijk ook jij voordelig naar de zon gaat! Stel eenvoudig de verschillende opties als prijs, land, accommodatie, verzorgingstype, aantal sterren en type vervoer in en jouw vakantie komt vanzelf tevoorschijn! Ga dus snel vakantie vergelijken!
Het aanbod van de volgende vakantieaanbieders wordt met elkaar vergeleken: Eliza was here, GoFun, Corendon, Suntip, Stip Reizen, VakantiExperts, Tjingo, Karin's Choice, Lavida Travel, Vakantiediscounter. Goede reis!

Vakantie vergelijken populair, maar waarom?

Dit jaar hebben Nederlanders meer dan ooit een vakantie naar een warm land geboekt om te overwinteren. Steevast gaan we in de zomer graag met het vliegtuig op vakantie om lekker op het strand te liggen om mooi gebruind weer terug te keren. Maar nog nooit werden er zoveel vakanties voor het winterseizoen geboekt. Twee mogelijke oorzaken op een rij waarom vakantie vergelijken zo populair geworden is.

Vliegtickets goedkoper

De concurrentie is enorm op de vakantiemarkt doordat het aanbod zo ontzettend groot is. Aanbieders moeten wel met scherpe prijzen op de proppen komen willen ze de consument aan zich willen binden. Nu de mogelijkheid er is om al deze scherpe geprijsde vliegtickets te vergelijken op Vliegtickets.com wordt het de vakantieganger nog gemakkelijker gemaakt om voordelig er even tussen uit te gaan voor een vakantie naar de zon.

Warme winter vorig jaar

Wat ook een oorzaak kan zijn voor de plotselinge stijging van vakantieboekingen deze winter is het feit dat de vorige winter zo warm was in verhouding met andere jaren. Ook de lange nazomer dit jaar speelt een rol. Nu het plotseling nog maar enkele graden boven het vriespunt is, valt het koudere weer zwaarder dan normaal. En zijn veel mensen eerder geneigd om een reis te boeken en te overwinteren in een warm land. Populairste bestemmingen zijn de landen in Zuid Europa, maar ook worden veel vakanties naar verre oorden als bijvoorbeeld Indonesië of Bali geboekt. Een goedkope rondreis Indonesië is een voorbeeld van zo een vakantie. Heb je meer met winter en sneeuw? Ga dan wintersport vergelijken en bespaar veel geld op jouw wintersport vakantie!

"Het was al jaren geleden dat wij op vakantie waren geweest. Gewoon weer eens lekker weg met het vliegtuig voor een heerlijke strandvakantie, dat is wat ik wilde. Maar het mocht niet teveel kosten. Toen kwam ik de vakantievergelijker op Verstandig-vergelijken.nl tegen. Binnen enkele klikken was ik er al uit. Ik raad het iedereen aan die ook voordelig naar de zon wil!"

Lisa Scheepers
Leiderdorp