Het vergelijken van energieleveranciers is zeker verstandig als je tot honderden euro’s per jaar wilt besparen. Binnen enkele klikken in onderstaande vergelijker heb je de aanbieder met de scherpste prijs.

ENERGIE VERGELIJKEN

Energie vergelijken op Verstandig-vergelijken.nl

Ieder huishouden krijgt altijd te maken met een energieleverancier. Door het grote aantal aanbieders en vaak ook de verschillende pakketten die zij aanbieden is het niet eenvoudig om de juiste keuze te maken qua energieleverancier. Verstandig-vergelijken.nl helpt je om een goed doordachte keuze te kunnen maken. Hierdoor kun je vaak aan de hand van een paar simpele vergelijkingen veel geld besparen op jaarbasis. Ook het overstappen is in de meeste gevallen snel geregeld.

Energieleveranciers

Er zijn in Nederland een behoorlijk aantal energieleveranciers actief. Deze leveranciers hanteren ieder afzonderlijk een aantal pakketten waar je uit kunt kiezen. In de meeste gevallen verschillen deze pakketten van de verschillende leveranciers van elkaar. Hierdoor is het niet eenvoudig om de pakketten en de eigenschappen met elkaar te vergelijken. Je raakt dan ook al snel het overzicht kwijt. De vergelijkingswebsite Verstandig-vergelijken.nl helpt je bij het maken van deze vergelijking. Hierdoor krijg je in een handig overzicht duidelijk te zien wat je eigen wensen zijn, welke leverancier daar het beste aan voldoet en ook welke leverancier de beste prijs levert. Op deze manier word online energie vergelijken kinderspel.

Waarom vergelijken

De energieleveranciers die in Nederland actief zijn, zijn meestal erg actief bezig om nieuwe klanten te werven. Klanten die al een aantal jaren van de diensten van de leverancier gebruik maken worden hierbij vaak vergeten. Het loont dus om af en toe eens te kijken naar wat je nu krijgt en wat dit bij een andere leverancier zou zijn. Ook geniet je zo vaak van de welkomstcadeaus en voordelen die een nieuwe leverancier je biedt. Door te vergelijken en over te stappen naar een andere leverancier bespaar je al snel veel geld op je jaarlijkse energierekening. Een zeer effectieve methode dus om de vaste lasten naar beneden te krijgen. Op ieder moment zijn er energie acties bij verschillende energieleveranciers die het bekijken waard zijn. Kijk ook eens op Energie-vergelijken.nu om verschillende energieaanbieders met elkaar te vergelijken.

Hoe werkt deze vergelijking

Via deze website kun je de vergelijking volledig naar je eigen hand zetten. Allereerst word je gevraagd om je postcode in te voeren. Aan de hand van deze gegevens wordt gekeken welke leveranciers er in jouw buurt actief zijn. Daarnaast voer je nog enkele andere gegevens in, onder andere over het type meter dat je in bezit hebt en hoe groot je verbruik aan stroom en gas is. Wanneer je deze gegevens via Verstandig-vergelijken.nl hebt ingevoerd krijg je al een eenduidig overzicht te zien. Echter kun je de vergelijking nog verder uitbreiden en zo nog beter op je eigen wensen aanpassen. Dit doe je door bijvoorbeeld de duur van het contract in te stellen en aan te geven of je een duurzame leverancier wilt. Zo kun je nog eenvoudiger de goedkoopste energieleverancier vinden.
Naast vergelijken kun je ook energiemaatschappijen bekijken op ervaringen van klanten die u voorgingen. Lees bijvoorbeeld over Qurrent, Zelfstroom, essent, Engie energie, of Pure energie ervaringen bij Nederlandreview.nl
Bent je op zoek naar de voordeligste energieaanbieder voor jouw bedrijf? Ga dan zakelijke energie vergelijken en besparen.

Voordelen van energie vergelijken

  • Overstappen kan u wel tot 450 euro per jaar opleveren!
  • Binnen enkele klikken geregeld!
  • Via ons goedkoper dan bij de leverancier!