HTC 10 abonnement vergelijken en de beste deal vinden doe je op Verstandig-vergelijken.nl! Ben je benieuwd waar je het voordeligst een HTC 10 abonnement kunt afsluiten? Check het in onderstaande vergelijker en bespaar veel geld op jouw maandelijkse abonnementskosten.

HTC 10 ABONNEMENT VERGELIJKEN


De HTC 10 is één van de populairste smartphones van dit moment. Naast de marktleiders Apple en Samsung kent HTC een trouwe schare fans die steeds weer uitkijken naar een nieuw toestel dat door deze fabrikant wordt uitgebracht. Op deze website kun je abonnementen vergelijken met de HTC 10 nu deze beschikbaar is gekomen.

HTC 10 abonnement vergelijken loont de moeite

Wil je een abonnement in combinatie met de HTC 10 dan is het zeer verstandig om de aanbiedingen van de verschillende providers met elkaar te vergelijken. Daar kunnen namelijk flinke verschillen in zitten en het hangt natuurlijk ook sterk af van jouw eigen voorkeuren. Bel je vaak of langdurig dan wil je veel belminuten. Gebruik je de telefoon vooral voor internet, waaronder video’s en muziek streamen, dan is het verstandig een grote databundel te nemen zodat je voldoende gigabytes ter beschikking hebt.

De liefhebbers wachten met spanning op de HTC 10

Er is nog geen datum bekend voor de release van de nieuwe HTC in Nederland. De liefhebbers van dit Android toestel wachten met spanning wanneer het nieuwe paradepaardje van deze producent van smartphones in de verkoop gaat. Zoals gebruikelijk bij de aanstaande introductie van nieuwe toestellen van de marktleiders lekt er al wel zo nu en dan informatie uit over de nieuwe HTC. Of die daadwerkelijk de One M10 gaat heten is overigens ook nog afwachten want zelfs dat is nog niet helemaal zeker. De smartphone wordt zeer waarschijnlijk uitgerust met 4GB werkgeheugen en een Snapdragon  820 chipset. Ook ene gerucht is dat de nieuwe HTC vingerafdruk scan krijgt en dat de telefoon wordt voorzien van een metalen behuizing. Een betere camera van minstens 12 megapixel is ook de verwachting, en een accu met een inhoud van minimaal 3000-3600 mAh. De nieuwe HTC One M10 zal naar verwachting draaien op Android 6.0 met Sense versie 8.

Zodra de HTC 10 beschikbaar is vind je hier de nieuwe abonnementen

Natuurlijk snappen we dat je niet kunt wachten tot de nieuwe HTC wordt geïntroduceerd. Tot die tijd zijn er nog geen prijzen van abonnementen bekend, omdat de aanschafprijs van het toestel ook nog niet duidelijk is. Op die prijs worden vanzelfsprekend de abonnementsprijzen gebaseerd. Zodra het toestel op de markt is en duidelijk is wat deze in de winkel gaat kosten, zullen de aanbieders van mobiele telefoonabonnementen met hun prijs komen. Of het toestel voor 0 euro wordt aangeboden is ook nog even afwachten. Maar zodra de informatie beschikbaar is kun je op onze website de prijzen gemakkelijk vergelijken en zullen we alle aanbieders overzichtelijk voor je op een rijtje zetten.

Kies de beste HTC 10 deal

De beste deal kiezen in combinatie met de HTC 10 zal zeer eenvoudig worden. Want je kunt op deze website heel gemakkelijk je keuze maken aan de hand van het aantal belminuten en het aantal Gigabytes aan data dat je denkt te gaan verbruiken. Als je weet wat je wensen zijn kun je gemakkelijk je keuze maken uit alle in Nederland opererende providers.

Ben je liefhebber van Apple telefoons? Ga dan voor de beste iPhone 7 deals naar deze pagina.