Huawei P9 abonnement vergelijken helpt je binnen enkele klikken aan de beste Huawei P9 deal! Op Verstandig-vergelijken.nl zie je snel bij welke aanbieder je het goedkoopste Huawei P9 abonnement kunt afsluiten. Zo bespaar je tot wel tientallen euro’s op je maandelijkse abonnementskosten.

HUAWEI P9 ABONNEMENT VERGELIJKEN


Ben je op zoek naar een nieuw mobiele telefoon abonnement en misschien ook wel een nieuwe smartphone, dan wil je natuurlijk alles goed vergelijken voordat je je keuze maakt. De keuze voor een toestel baseren de meeste mensen op hun ervaringen in het verleden, online productvergelijking of de mening van familie of vrienden. Heb je gekozen voor de nieuwe Huawei P9 dan heb je die keus waarschijnlijk weloverwogen gemaakt. De keuze voor het toestel staat dus vast, nu alleen nog een bijpassend abonnement vinden dat aansluit bij jouw behoefte.

Een Huawei P9 abonnement vinden is een kwestie van vergelijken

Een abonnement voor je smartphone sluit je niet zomaar af. Vaak ga je een overeenkomst voor meerdere jaren aan en je betaalt een vast bedrag per maand waarin ook een vergoeding voor de telefoon verwerkt is. Natuurlijk wil je de beste en voordeligste deal. Afhankelijk van hoeveel belminuten je wilt en hoeveel data je per maand denkt te gaan verbruiken, kun je kiezen uit verschillende providers die vaak per toestel meerdere pakketten beschikbaar hebben. Soms kun j tijdens je abonnementsperiode nog bepaalde dingen kosteloos aanpassen. Bij voorbeeld als blijkt dat je toch minder belt en meer data verbruikt of juist andersom. Maak gebruik van het complete overzicht op onze website en maak op die manier gemakkelijk je keuze voor je nieuwe abonnement.

De Huawei P9 in het kort

De voorganger van het nieuwe paradepaard van Huawei, de Huawei P8, was een groot succes. Tussen het geweld van marktleiders Samsung en Apple was daar ineens Huawei met een kwalitatief prima toestel dat qua prijs een stuk voordeliger was dan de concurrenten. En dat bleef niet onopgemerkt bij de consument. Nu is er de Huawei P9, een sterke opvolger die een flinke upgrade heeft gekregen ten opzichte van zijn voorganger. De P9 is uitgerust met een Kirin 955 chip met een Octatore processor. Je kunt bij de Huawei P9 kiezen voor 32 of 64 GB aan opslagruimte. Het werkgeheugen is, afhankelijk van het toestel, 3 of 4 GB. Het scherm is 5,2 inch, maar je kunt ook kiezen voor de Huawei P9 Plus met een iets groter, drukgevoelig scherm van 5,5 inch. De technische specificaties van beide modellen zijn gelijk.

Nog meer handige features

Niet alleen de software is nieuw, Huawei heeft ook veel aandacht besteed aan verbetering van de camera, dit toestel beschikt over twee 12 megapixel camera’s aan de achterzijde en een 8 megapixel camera aan de voorkant. Deze camera’s zijn ontwikkeld in samenwerking met specialist Leica. De P9 heeft daarnaast ook vingerafdruk scanning zodat je toestel optimaal beveiligd is tegen misbruik. De P9 is helaas niet stof- en waterdicht en het scherm is, evenals dat van de voorganger, erg gevoelig voor krassen.

Liefhebber van de iPhone serie? Ga dan iPhone 7 abonnementen vergelijken!