iPhone 7 abonnement vergelijken en de beste deals pakken? Check in onderstaande vergelijker eenvoudig waar je het voordeligst een abonnement kunt afsluiten! Het is zowel mogelijk om een nieuw abonnement af te sluiten als jouw bestaande abonnement te verlengen.

IPHONE 7 ABONNEMENT VERGELIJKEN


UPDATE: iPhone 7 vanaf 16 september verkrijgbaar in Nederland

Apple heeft tijdens een speciaal event haar nieuwste paradepaardje, de iPhone 7 aangekondigd. Samen met deze nieuwe iPhone werden onder andere ook de nieuwste Apple Watch modellen getoond. Deze lancering zullen Nederland en België ook bij de gelukkige eerste groep landen zitten waar de iPhone zal worden uitgebracht. Vanaf vrijdag 16 september zullen ze in de winkels liggen en online te koop zijn.

iPhone 7 features

Verder werd tijdens dit event natuurlijk veel verteld over deze nieuwe telefoon en haar specificaties. Veel was al bekend van te voren. Zo wisten we al dat de koptelefoon ingang zou verdwijnen. Hiervoor in de plaats komen nu draadloze oortjes die verbinding maken met Bluetooth, zogenaamde Airpods. Schitterend vorm gegeven, maar helaas met 179 euro wel aan de prijzige kant. Het weglaten van deze jack heeft als voordeel dat er ruimte vrij komt voor een tweede luidspreker, wat stereogeluid geeft voor deze iPhone 7. Daarbij kon de accu ook vergroot worden en zal deze 2 uur langer meegaan dan de vorige.

Airpods

Met het weglaten van de koptelefoon ingang dwingt Apple de gebruiker eigenlijk wel om over te stappen op de mooie maar dure Airpods. Ook werden fraaie koptelefoons van Beats aan het publiek getoond. Dit bedrijf opgericht door rapper Dr. Dre werd overgenomen voor enkele miljarden door Apple enkele jaren geleden. Uiteraard heeft dit alles met elkaar te maken en zal de verkoop hiervan toenemen dit jaar.

Wil je Airpods kopen? Kijk dan op http://www.airpods-shop.nl/

Abonnementen vergelijken

Uiteraard zal op 16 september op deze pagina een vergelijker te vinden zijn om iPhone 7 abonnementen te vergelijken en zo de beste iPhone 7 deal te vinden. Houd daarom goed deze site in de gaten!

 

iPhone 7 geruchten steken de kop op

Eind september 2016 wordt hij verwacht, de iPhone 7. En de echte liefhebbers kunnen niet wachten om hem in hun bezit te krijgen, want zoals we van Apple gewend zijn zal de nieuwe iPhone zeker weer beter zijn dan zijn voorgangers. Je kunt nu nog geen abonnement afsluiten voor de iPhone 7, omdat hij nog niet op de markt is, maar je kunt je natuurlijk al wel vast oriënteren voor als het straks zo ver is. Dan kun je meteen je abonnement afsluiten vanaf dat de iPhone 7 verkrijgbaar is.

Wat is er nieuw aan deze smartphone?

Het toestel is nog niet uit, maar de verwachtingen zijn hooggespannen. De Apple watchers gaan er van uit dat deze nieuwe loot aan de Apple smartphone boom in september van dit jaar verkrijgbaar is. Zoals je van Apple mag verwachten wordt de nieuwe versie weer voorzien van nieuwere en betere hardware voor nog meer gebruiksgemak. De blogs op internet spreken van een betere camera, zowel aan de voor- als aan de achterzijde. Een betere processor staat ook op het programma, evenals een snellere grafische chip, plaatsing van de A10-processor met de M-10 coprocessor. Wat voor sommigen een tegenvaller zal zijn, is dat er op de iPhone 7 geen koptelefoon aansluiting meer zit. Dit betekent dat je dit toestel nog uitsluitend met een Bluetooth koptelefoon of Lightning oortjes kunt gebruiken. Voordeel is wel dat de iPhone 7 waterdicht is.

iPhone 7 abonnement vergelijken binnenkort

Kort voordat het apparaat in Nederland uitkomt, zullen de abonnementsprijzen bekend worden bij de verschillende providers en kun je op deze website de verschillende opties vergelijken. Waarschijnlijk komt er naast deze smartphone ook weer een variant met een groter scherm, de iPhone Plus uit. Daarnaast is de verwachting dat er toestellen komen met verschillende hoeveelheden intern geheugen. De prijs zal hier uiteraard op worden aangepast. De providers zullen de iPhone 7 wellicht aanbieden zonder bijbetaling, maar de prijs zal vanzelfsprekend hoger liggen dan van andere modellen vanwege de aanschafprijs van dit nieuwe toestel.

Maak een weloverwogen keuze

Het is verstandig om voordat je een abonnement afsluit eerst de verschillende abonnementen goed met elkaar te vergelijken. Daar is onze website heel geschikt voor. Wij zullen zodra de informatie beschikbaar is de aanbiedingen van de providers in Nederland op onze website tonen zodat je in één oogopslag kunt zien wat de prijzen zijn voor de verschillende opties. Natuurlijk hangt je keuze ook af van je eigen voorkeur als het om de verschillende providers gaat en of de provider van jouw keuze een goede dekking heeft in je woonplaats of op je werk of school. Ons advies is om goed te vergelijken voordat je een beslissing neemt, aangezien de abonnementsprijzen voor het toestel naar verwachting aan de hoge kant zijn.

Besparen op jouw iPhone 7 abonnement? Kijk dan op iPhone7-aanbieding.nl