iPhone SE abonnement vergelijken en de beste iPhone SE deals vinden? Check de aanbieders in de onderstaande vergelijker voor de scherpste iPhone SE aanbieding!
IPHONE SE ABONNEMENT VERGELIJKENiPhone SE: de beste 4 inch smartphone ter wereld

Op 21 maart werd dan eindelijk de nieuwste iPhone gelanceerd. Niet kreeg deze de naam iPhone 5SE zoals betrouwbare bronnen eerder melden, maar iPhone SE is de naam. Het betreft hier een budgetmodel in de iPhone reeks met een kleiner formaat dan de laatste modellen. Volgens Apple de beste 4 inch smartphone ter wereld. Wat maakt de iPhone SE zo bijzonder en vanaf welke datum is het mogelijk een iPhone SE abonnement af te sluiten?

De buitenkant

Als we de buitenkant van de iPhone SE moeten vergelijken dan valt op dat deze telefoon het meest weg heeft van de iPhone 5s qua formaat. Dit toestel is nog steeds zeer populair, vooral vanwege het kleinere formaat. De grotere modellen zijn voor de meeste mensen niet eenvoudig met één hand te bedienen en de nieuwste iPhone komt dus als een verlossing. De bezitters van de 5s zullen naar verwachting dan ook overstappen op de SE als deze binnenkort uitgebracht wordt.

De binnenkant

Het uiterlijk doet dus denken aan het verleden, voor de buitenkant is dit niet het geval. Deze smartphone heeft alles wat een telefoon vandaag de dag nodig heeft. Het heeft vrijwel dezelfde specificaties als de iPhone 6s. Dezelfde A9 processor en 12 MP camera bijvoorbeeld. Handige apps die op de laatste modellen zijn toegevoegd komen ook hier terug. Met Live Photo bijvoorbeeld wordt kort een moment opgenomen tijdens het nemen van een foto. Zo beleef je dus kort het moment opnieuw als de foto later wordt bekeken. En zijn er nog veel meer handige snufjes op de iPhone SE.

iPhone SE inruilen voor iPhone 7?

Vanaf 16 september kun je hier op Verstandig-vergelijken.nl abonnementen vergelijken voor de iPhone 7. Ben je al weer uitgekeken op jouw iPhone SE dan is het verstandig om eens een kijkje te nemen en hier voordelig een iPhone 7 abonnement af te sluiten!

iPhone SE vs iPhone 5s