LOTERIJ VERGELIJKEN

Nu ook loterij vergelijken op Verstandig-vergelijken.nl!

Sinds vandaag kun je naast het vergelijken van alles-in-1 pakketten, datingsites, energie, telecom, vakanties en verzekeringen ook loterij vergelijken. Zo valt te zien welke loterij het hoogste percentage aan goede doelen schenkt, kan gekozen worden tussen losse loten en abonnementen en of de loterij belastingvrij uitkeert bij winst. Al met al goed nieuws voor iedereen die wel van een gokje houd.

Percentage naar goed doel

Als eerste kan gekozen worden in de vergelijker hoe hoog het percentage is wat door de loterij aan goede doelen wordt geschonken. Geen voorkeur, meer dan 15% of meer dan 50% zijn de mogelijkheden. Voor veel spelers is dit een belangrijk criterium. Het geeft het gevoel dat het speelgeld toch enigszins in goede handen terechtkomt als er goede doelen gesteund worden. Er kan ook een voorkeur voor goede doelen ingesteld worden. Zo zijn er de opties: Cultuur, Internationale hulp, Natuurbehoud en dierenbescherming of Sport. Voor iedereen wel iets wat passend is dus.

Los lot of abonnement?

Of je nu een fervent speler bent of voor het eerst wilt meedoen, het is beide mogelijk. Je kunt namelijk zowel losse loten kopen of meteen een abonnement afsluiten. Een los lot is zelfs al vanaf 1,50 euro te verkrijgen. Standaard rangschikt de loterijenvergelijker de loterijen op trekkingsdatum. Uiteraard kun je dit zelf instellen als je liever ordent op prijs voor de loten of op hoofdprijs.

Miljonair worden

Iedereen droomt ervan om ooit miljonair te worden. Het liefst met het winnen van de loterij natuurlijk. Alleen de gedachte al om nooit meer te hoeven werken en alles te kunnen kopen wat je maar wilt is voor velen de reden om mee te spelen in een loterij. Spelen kan samen met anderen ook gewoon heel leuk en spannend zijn. Waag dus gerust een gokje maar zet je zelf nooit op het spel.