Mag je bijna jouw abonnement verlengen of ben je op zoek naar een voordelig nieuw mobiel abonnement? Dan is mobiel abonnement vergelijken op Verstandig-vergelijken.nl een goede keuze. Heb je al een keuze kunnen maken welk toestel je wilt? Vind dan eenvoudig het voordeligste abonnement in de vergelijker en bespaar veel geld.

MOBIEL ABONNEMENT VERGELIJKEN


Als je voor het eerst een abonnement voor je mobiele telefoon gaat afsluiten, of als je abonnement is verlopen of binnenkort afloopt, dan kun je kiezen uit vele aanbieders. Een mobiel abonnement vergelijken valt soms niet mee, omdat er zo veel keus is. Op deze pagina helpen we je op weg door je uit te leggen waar je op kunt letten. Een mobiel abonnement vergelijken kan je namelijk veel geld opleveren als je de juiste keuze maakt. Verstandig-Vergelijken.nl helpt je graag bij het maken van je keuze. Een goed alternatief is Abonnement.net, waar je tevens uitgebreid alle mobiele telefoons kunt vergelijken.

Stel jezelf eerst een paar basisvragen

Wanneer je aan de slag gaat om een mobiel abonnement te vergelijken dan is het verstandig om jezelf eerst een paar basisvragen te stellen. De belangrijkste vraag is: Heb ik een nieuw toestel nodig? Als het antwoord op die vraag “ja” is, dan kijk je naar de abonnementen inclusief een nieuw toestel. Als je huidige telefoon nog prima voldoet en dat de komende 1 of 2 jaar vermoedelijk ook zal blijven dan kun je kiezen voor een Sim Only abonnement. Dan krijg je alleen een SIM-kaart van de provider van je keuze die je in je huidige telefoon plaatst. Zodra de SIM-kaart is geactiveerd (vaak moet je daar zelf nog een handeling voor verrichten) kun je het nieuwe abonnement direct gebruiken. Vervolgens moet je jezelf afvragen: wat wil ik voor abonnement? Wil ik veel bellen, wil ik veel Gigabytes voor dataverkeer, wil ik mijn abonnement tussentijds kunnen bijstellen? Dit zijn keuzes die mede bepalen welk abonnement voor jou het meest geschikt is.

Een abonnement inclusief een nieuwe smartphone

Wil je een abonnement inclusief een nieuwe telefoon dan is het belangrijk om bij het mobiel abonnement vergelijken eerst te bepalen welke telefoon je wilt. Je kunt reviews lezen van de toestellen die momenteel met een abonnement worden aangeboden of je kunt je laten leiden door de ervaringen van je familie of vrienden. Ook zitten er natuurlijk flinke prijsverschillen in de diverse telefoons. Een mobiele telefoon waarmee je voornamelijk belt en sms’t is een stuk goedkoper dan een geavanceerde smartphone met een goede camera en een flinke hoeveelheid intern geheugen voor al je apps, foto’s, video’s en muziekbestanden. Bepaal dus eerst wat voor toestel je wilt en vervolgens welk merk je voorkeur heeft. Bij Verstandig-vergelijken.nl kun je informatie vinden over abonnementen met alle bekende smartphones van de topmerken zoals Apple, Samsung, Huawei en Sony. Daarnaast vergelijken we de abonnementen van alle grote Nederlandse aanbieders.

Een Sim Only abonnement

Een mobiel telefoonabonnement vergelijken zonder telefoon kan natuurlijk ook. Dit is een optie als je het prettiger vindt om je mobiele telefoon zelf los te kopen of als je huidige smartphone nog goed werkt en je geen behoefte hebt aan een nieuw toestel. Je kunt op onze website alle informatie vinden over de Sim Only abonnementen van alle grote aanbieders zoals KPN, T-Mobile, Vodafone, Telfort en Tele2. Het is verstandig om eerst voor jezelf te bepalen wat je precies nodig hebt. Wat doe je met je telefoon? Bel je veel, stuur je vaak een sms-bericht of gebruik je je telefoon voornamelijk om te internetten. Bedenk bij dit laatste dat het gebruik van alle apps op je telefoon dataverbruik kost. Dus ook als je niet regelmatig video’s kijkt of online op je smartphone een TV serie volgt, kan het dataverbruik nog flink oplopen.

Alles over de nieuwste mobiele telefoons

Op Verstandig-vergelijken.nl vind je natuurlijk uitgebreide informatie over de nieuwste smartphones. We houden alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zodra een fabrikant een nieuw toestel introduceert of de release ervan aankondigt, vind je bij ons als één van de eersten de specificaties en reviews van deze nieuwe toestellen. Zo kun je voor jezelf bepalen of de nieuwe Apple, Samsung of Huawei voor jou een geschikt toestel is of niet. Of dat je misschien net zo goed een eerder uitgebracht model kunt kiezen, omdat deze vaak een stuk goedkoper zijn dan de nieuwste toestellen.

Wij volgen de wijzigingen op de voet

Niet alleen komen er nieuwe telefoons op de markt, ook de abonnementen veranderen regelmatig. Providers moeten hard werken om nieuwe klanten binnen te halen en hun huidige klanten te behouden omdat de concurrentie onderling erg fel is. Daarom verzinnen providers steeds weer nieuwe voorwaarden en acties waarmee ze hopen nieuwe klanten te trekken en hun huidige klanten te behouden op het moment dat ze hun abonnement gaan verlengen. Op Verstandig-vergelijken.nl proberen we al deze ontwikkelingen op de voet te volgen om jou op deze manier een zo goed en zo compleet en actueel mogelijk overzicht te kunnen aanbieden van alle abonnementen van de verschillende providers. Een mobiel abonnement vergelijken was nog nooit zo eenvoudig.

Tip: Kijk ook eens op Telefoonabonnement.nl voor scherpe telecom aanbiedingen.