PARKEREN BRUSSEL CHARLEROI AIRPORT VERGELIJKEN

Parkeren Brussel Charleroi

Wanneer je op vakantie gaat via Brussel Charleroi is het natuurlijk altijd het fijnst om er met je eigen auto heen te rijden. Door hier online informatie over in te winnen hoeft dit geen lastige en kostbare bedoening te zijn en heb je in een mum van tijd een goedkope parkeerplek voor lang parkeren gevonden. Via de site kan je op een snelle manier alle parkeeraanbieders die zich rond Charleroi bevinden met elkaar vergelijken. Zo heb je een comfortabel overzicht van alle verschillende parkeerplaatsen, hoe hun ligging ten opzichte van het vliegveld is en wat de prijzen zijn. Zo kan je makkelijk en snel de juiste keuze maken.

Laagste prijs garantie

Je hebt de garantie dat je de beste prijs te pakken hebt wanneer je bij ons reserveert. Door de overzichtelijke lijst van aanbieders kan je namelijk altijd zelf de laagste prijs kiezen. Daarbij is het ook nog eens goedkoper om vooraf te reserveren, in tegenstelling tot het ter plaatse boeken van een parkeerplaats. Bij ons heb je de garantie op kwaliteit, want wij nemen enkel betrouwbare aanbieders op in onze vergelijker. Zo heb je geen zorgen meer over je parkeerplaats en zal je met zo weinig mogelijk stress aan je vakantie beginnen.

Hoog aangeschreven vliegveld

Charleroi Airport is het op één na grootste vliegveld van België en ligt ten zuiden van Brussel. Voor goedkope vluchten kan je hier ook terecht, want vanaf dit vliegveld vertrekken er ook vele vluchten van budgetvliegmaatschappijen als RyanAir. Brussel Charleroi is een populair vliegveld en per jaar ontvangt het zo’n 6,5 miljoen reizigers. De ligging ten opzichte van de stad Charleroi en de snelwegen is erg goed, waardoor het vliegveld uitstekend valt te bereiken met de auto.

Reistijd

Het is vanaf Utrecht ruim 2,5 uur rijden voordat je bij Charleroi bent. De afstand tussen Brussel en Charleroi is ongeveer een half uur met de auto. Als je voordelig wilt vliegen vanuit België is het een uitstekende keuze om voor Brussel Charleroi te gaan. Als je vervolgens ook nog eens via ons het parkeren regelt ben je helemaal voordelig uit.

Shuttle service

Het is mogelijk om bij Brussel Charleroi gebruik te maken van het zogeheten shuttle parkeren. Je rijdt met je auto naar de parkeerplaats, waardoor je precies kunt zien waar je auto tijdens je vakantie zal staan en met een veilig gevoel kunt vertrekken. Vervolgens word je met een shuttlebus, uiteraard samen met je bagage, naar Charleroi Airport gereden. Bij terugkomst word je weer bij het vliegveld opgehaald en bij de parkeerplaats afgezet. Je zult dus geen enorme afstanden met je zware bagage hoeven te lopen, dit wordt allemaal vermeden door middel van de shuttleservice. Zo kan je zonder zorgen op reis en verlopen zowel het begin als het einde van je vakantie vlekkeloos.

Vlieg je liever vanaf Amsterdam en kijk dan op Parkeren Schiphol voor een voordelige parkeerplaats.