PARKEREN EINDHOVEN AIRPORT VERGELIJKEN

Parkeren Eindhoven Airport

De meeste mensen vinden het fijn om met hun eigen auto naar het vliegveld te kunnen rijden. Dit geldt ook voor Eindhoven Airport. Maar het regelen van een parkeerplaats is niet altijd even makkelijk. Daarom is het bij ons mogelijk om alle parkeeraanbieders in de buurt van Eindhoven Airport met elkaar te vergelijken en gelijk een parkeerplek te reserveren. Zo bespaar je jezelf onnodige stress wanneer je zonder reservering op de parkeerplaats aankomt en alles vol blijkt te zijn. Ook is het goedkoper om van tevoren te reserveren, waardoor je geld overhebt om aan leukere dingen uit te geven.

Dichtbij

Je krijgt van ons een duidelijke routebeschrijving, waardoor je makkelijk op de plaats van bestemming kunt komen. Geen stress van rondjes moeten rijden op het laatste moment omdat je het niet kunt vinden dus. Alle parkeeraanbieders zitten ook nog eens op maximaal tien minuten afstand van het vliegveld, waardoor ook het laatste stukje zeer eenvoudig valt te overbruggen. Een comfortabel begin van je reis.

Veel vliegbestemmingen

Eindhoven Airport wordt steeds populairder. In 2014 steeg het aantal reizigers met 14%, waardoor het totaal uitkwam op 3,4 miljoen voor dat jaar. In vergelijking met andere lokale vliegvelden biedt Eindhoven Airport een stuk meer bestemmingen aan, wat de populariteit verklaart. Desondanks hebben ze nog steeds hun kleinschaligheid behouden, waardoor het inchecken en de andere formaliteiten eenvoudig vallen te doorlopen. Eindhoven Airport wordt gebruikt door verschillende budgetvliegmaatschappijen als RyanAir en WizzAir, waardoor je hier voor goedkope vluchten ook prima terecht kan.

Valet parkeren

Er zijn twee opties wanneer je ervoor kiest om lang te parkeren bij Vliegveld Eindhoven. Deze twee opties zijn valet parkeren of shuttle parkeren. Bij het valet parkeren rij je zo door tot vlakbij de hoofdingang van het vliegveld, waar een parkeermedewerker de auto van je overneemt en hem wegzet. Zo kan je gelijk doorlopen naar de ingang van het vliegveld en ben je geen tijd kwijt aan het parkeren. Bij terugkomst wordt de auto vervolgens weer voor je klaargezet bij de hoofdingang van het vliegveld, waardoor je snel weer onderweg naar huis bent.

Shuttle parkeren

Bij het shuttle parkeren rij je zelf de auto naar de parkeerplaats van een parkeeraanbieder. Vervolgens zet je de auto zelf weg en word je door middel van een shuttlebus naar het vliegveld gereden. Wanneer je weer terugkomt brengt deze shuttlebus je ook weer terug naar je auto. Dit gaat allemaal in een razend tempo, aangezien de parkeeraanbieders op onze website maximaal tien minuten van het vliegveld zijn verwijderd. Wacht dus niet langer en vergelijk de aanbieders met elkaar om de scherpste prijs te vinden voor uw parkeerplek. Of lees eerst eens de ervaringen van andere klanten door, om zo te zien hoe andere mensen de verschillende aanbieders hebben ervaren.

Parkeren op Schiphol? Ga dan vergelijken op deze pagina.