PARKEREN FRANKFURT AIRPORT VERGELIJKEN

Parkeren Frankfurt Airport

Het is vanuit Nederland best een stuk rijden naar Frankfurt, wat prijzig kan zijn. Het vliegveld van Frankfurt (ook wel eens Frankfurt Am Main genoemd) is een groot vliegveld dat bij de Duitse stad Frankfurt ligt. Om de kosten te beperken bieden wij de mogelijkheid om de prijzen van alle parkeeraanbieders in de buurt van het vliegveld in Frankfurt met elkaar te vergelijken, zodat je eenvoudig zelf de goedkoopste keuze kunt maken. Bekijk de prijzen en beoordelingen, kies jouw ideale parkeeraanbieder uit en reserveer gelijk. Zo heb je gegarandeerd een plek en kom je niet voor nare verrassingen te staan als je zonder reservering heen gaat.

Goedkoop parkeren

Het vliegveld van Frankfurt ligt op kleine afstand van de stad Frankfurt, zo’n twaalf kilometer. Er vliegen ieder jaar enorm veel passagiers via Frankfurt Airport naar bestemmingen over de hele wereld, meer dan 58 miljoen. De bereikbaarheid met de auto is goed, aangezien het vliegveld aan de snelweg ligt. Vanuit Maastricht is het twee uur en drie kwartier rijden naar het vliegveld van Frankfurt. Een flink stuk, maar het is mogelijk om goedkoop te parkeren bij het vliegveld.

Shuttle parkeren

Er zijn bij het vliegveld van Frankfurt twee mogelijkheden met betrekking tot parkeren, namelijk shuttle parkeren of valet parkeren. Bij het shuttle parkeren rij je zelf met je auto naar het parkeerterrein van de aanbieder die je hebt uitgekozen. Na het parkeren van de auto word je vervolgens met een shuttlebus naar het vliegveld van Frankfurt gereden. Bij terugkomst van je reis staat er bij de aankomsthal van het vliegveld wederom een shuttlebus klaar, die je weer terug naar je auto rijdt. Een goedkope en comfortabele manier om te parkeren bij het vliegveld van Frankfurt.

Valet parkeren

Bij valet parkeren hoef je niet naar een parkeeraanbieder te rijden, maar kan je gewoon naar de vertrekhal van het vliegveld rijden. Hier staat een chauffeur klaar om de auto over te nemen en hem te parkeren. Je haalt de bagage uit de auto, maakt samen met de chauffeur een snelle ronde langs te auto om te kijken of er eventuele beschadigingen zijn en geeft vervolgens de sleutel af. De chauffeur zet vervolgens de auto op de parkeerplaats, terwijl jij geen enkele moeite hoeft te doen en gelijk kunt inchecken op het vliegveld.

Vergelijk parkeeraanbieders

Je kunt bij ons makkelijk alle parkeeraanbieders van Frankfurt Airport met elkaar vergelijken. Door middel van de handige zoekfunctie kan je in één oogopslag zien welke optie de goedkoopste is. Ook kan je ervaringen van eerdere klanten mee laten wegen in je beslissing, deze staan namelijk ook op de site. Zo kan je een afgewogen oordeel vellen over de prijs/kwaliteit verhouding van de verschillende aanbieders en met een gerust hart op reis.

Voor de voordeligste aanbieders van Schiphol parkeren kijk je op de betreffende pagina.