PARKEREN KEULEN BONN VERGELIJKEN

Parkeren Vliegveld Keulen Bonn

Wanneer je vliegt via Keulen is het logisch om met de auto naar het vliegveld te gaan. Vanuit Nederland is dat best een stuk rijden, waardoor je ongetwijfeld op zoek bent naar een goedkope parkeerplaats, de benzine is immers al duur genoeg. Je doet er goed aan om van tevoren een parkeerplaats te reserveren, want dan ben je niet alleen verzekerd van een plek, het is ook nog eens goedkoper dan het ter plekke kopen van een plaats. Daarbij is het natuurlijk erg vervelend wanneer je zonder reservering arriveert en er is geen plek meer. Om het je makkelijk te maken sturen wij je na het reserveren een bevestigingsmail met een handige routebeschrijving, zodat je zo naar de parkeeraanbieder van je keuze rijdt.

Keulen Bonn Airport

Het vliegveld van Keulen behoort tot de grootste van Europa en bevindt zich in het zuiden van de stad. Het vliegveld is zowel vanuit Duitsland als uit Nederland goed te bereiken via snelwegen. Mocht je op je vlucht moeten wachten zijn er genoeg leuke winkels en eettentjes om je tijd door te brengen. Ook is er een groot uitzichtplatform, waar je alle vliegtuigen kunt bekijken die landen en opstijgen. Alle bekende vliegtuigmaatschappijen doen Keulen aan, waaronder Ryanair, Turkisch Airlines, Lufthansa, LUI en Swiss. Aangezien het vliegen al genoeg kost, is het fijn om te besparen op het parkeren. Dit kan bij ons.

Parkeeraanbieders vergelijker

Je kunt de parkeeraanbieders van Keulen gemakkelijk vergelijken op prijs, beoordelingen en ervaringen. Zo kan je niet alleen voor de laagste prijs gaan, maar kan je de ervaringen van eerdere klanten meenemen in je besluit. Zo kom je nooit voor nare verrassingen te staan. Mocht je op zoek zijn naar de aanbieder met de laagste prijs, maar heeft deze wat slechte beoordelingen ontvangen de laatste tijd, dan kan je er alsnog voor kiezen om voor een iets duurdere aanbieder te gaan die wél uitstekende beoordelingen krijgt.

Shuttle parking

Voor het lang parkeren bij Keulen Airport zijn er twee opties, valet parkeren en shuttle parkeren. Bij het shuttle parkeren betaal je minder, maar moet je wel zelf je auto parkeren bij een van de aanbieders, waarna je door middel van een shuttlebus naar de vertrekhal van het vliegveld wordt gebracht. Bij terugkomst word je ook weer door de shuttlebus opgehaald, waardoor je snel weer bij je auto op de parkeerplaats bent.

Valet parking

Valet parkeren is duurder, maar ook een stuk comfortabeler. Je kunt namelijk gelijk doorrijden naar de vertrekhal, waar een chauffeur je auto naar een parkeerplaats rijdt. Je hoeft dus zelf geen enkele moeite te doen voor het parkeren en kunt gelijk gaan inchecken. Bij terugkomst staat er een chauffeur bij de aankomsthal klaar om je auto te overhandigen en kan je snel weer terug naar huis rijden.

Liever via Eindhoven vliegen? Kijk dan op deze pagina voor de voordeligste parkeerplaatsen.