PARKEREN ROTTERDAM AIRPORT VERGELIJKEN

Parkeren Rotterdam Airport

Het is wel zo makkelijk om gewoon met je eigen auto naar Rotterdam Airport te rijden. Om de ideale parkeerplek te vinden bieden wij de mogelijkheid om alle parkeeraanbieders in de omgeving van vliegveld Rotterdam met elkaar te vergelijken. Zo kan je gelijk zien wie de goedkoopste aanbieder is en wat eerdere bezoekers over de verschillende aanbieders hebben gezegd. Als je jouw ideale aanbieder hebt gevonden kan je gelijk boeken en onbezorgd gebruikmaken van het lang parkeren bij Rotterdam Airport.

Zonder stress op reis

Het boeken is simpel en gebeurt via een beveiligde verbinding, waardoor je altijd veilig bent. Door van tevoren een parkeerplaats te reserveren bespaar je jezelf onnodige stress op het laatste moment en kan je ontspannen aan je reis beginnen. Om dit nog eens extra te benadrukken krijg je van ons ook een duidelijke routebeschrijving naar de parkeerplaats van jouw keuze, zodat je niet op het laatste moment in paniek rondjes aan het rijden bent omdat je de parkeerplaats niet kunt vinden.

Extra gemak en snelheid

Vliegveld Rotterdam ligt in de wijk Zestienhoven en werd vroeger ook wel zo genoemd. De officiële naam is Rotterdam The Hague Airport en het vliegveld wordt dan ook zo genoemd op de website van de luchthaven. Vliegveld Rotterdam krijgt ieder jaar zo’n 1,6 miljoen passagiers te verwerken, waarvan het merendeel op zonvakantie gaat. Maar ook mensen die op zakenreis gaan kiezen steeds vaker voor vliegveld Rotterdam. Het voordeel van een vliegveld uit een kleiner segment, waar Rotterdam onder valt, is dat er extra gemak en snelheid is bij het inchecken en het doorlopen van de douane.

Binnen en buiten parkeren

Je kunt bij vliegveld Rotterdam kiezen voor binnen of buiten parkeren. Buiten parkeren is goedkoper, maar het voordeel van binnen parkeren is dat je auto beschermd wordt tegen het weer. Naast deze keuze is het ook mogelijk om gebruik te maken van shuttle parkeren of valet parkeren.

Shuttle parkeren

Bij shuttle parkeren rij je zelf naar de parkeeraanbieder van jouw keuze en zet je de auto weg. Je mag daarbij ook zelf je sleutel weer meenemen. Vervolgens word je met een shuttlebus naar Rotterdam Airport gebracht. Bij terugkomst word je door diezelfde shuttlebus weer afgezet op de parkeerplaats. Het voordeel van shuttle parkeren is dat het goedkoper is dan valet parkeren.

Valet parkeren

Valet parkeren heeft het voordeel dat je er tijdswinst mee boekt. Je hoeft namelijk niet eerst naar een parkeeraanbieder te rijden, maar rijdt rechtstreeks naar de vertrekhal van het vliegveld. Daar staat een parkeermedewerker klaar die je auto wegzet op de parkeerplaats, waardoor jij geen enkele moeite hoeft te doen voor het parkeren en gelijk naar binnen kunt lopen om in the checken. Het ideale begin van je reis.

Voor de goedkoopste parkeerplaatsen van Eindhoven Airport kijk je hier.