PARKEREN SCHIPHOL VERGELIJKEN

Parkeren Schiphol

Het is ideaal wanneer je met je eigen auto naar Schiphol kunt rijden. Op deze manier is het mogelijk om zelf je rit te plannen en snel weer op huis aan te gaan wanneer je terug bent gekomen van je reis. Vergelijk daarom nu hier alle aanbieders van parkeren op Schiphol en doe direct een reservering. Zo ben je verzekerd van een parkeerplaats tegen de laagste prijs en hoef je niet in de stress te zitten wanneer je zonder reservering aankomt en er geen plaats meer is. Er is veel aanbod van parkeerplaatsen, zowel ten noorden als ten zuiden van de luchthaven. De parkeerplaatsen zijn dus vanuit iedere richting makkelijk te bereiken. Een ideaal en zorgeloos begin van je reis.

Alleen de beste aanbieders

Wij gaan persoonlijk naar iedere parkeeraanbieder kijken en kiezen alleen de aanbieders uit die door onze kwaliteitskeuring komen. Zo heb je de beste aanbieders bij elkaar in het overzicht. Zo weet je zeker dat je auto veilig blijft tijdens je reis. De beveiliging is bij alle aanbieders goed geregeld, ze zijn betrouwbaar en hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. En door middel van onze vergelijkingen kan je ook nog eens de laagste prijs krijgen. Wij zijn altijd aan het werk om de beste prijzen en deals te regelen, waardoor je gelijk bij ons de goedkoopste parkeerplek kunt boeken.

Snel vergelijken

Doordat Schiphol aan een snelweg ligt is het goed te bereiken met de auto. Rondom de luchthaven zitten dan ook veel parkeeraanbieders. Wij bieden al zeven jaar lang de mogelijkheid om al deze aanbieders met elkaar te vergelijken. Buiten onze zoekfuncties is het ook mogelijk om ervaringen van eerdere klanten te lezen, zodat je directe ervaringen kunt meenemen in je beslissing. Mocht je op zoek zijn naar de goedkoopste aanbieder, maar heeft deze recentelijk een paar slechte recensies gekregen? Dan kan je altijd nog besluiten om voor een andere aanbieder te kiezen.

Shuttle parkeren

Bij het lang parkeren op Schiphol kan je kiezen uit twee opties, shuttle parkeren en valet parkeren. Shuttle parkeren is goedkoper, maar dan moet je wel zelf naar de parkeeraanbieder rijden en je auto wegzetten, waarna je met een shuttlebus bij de vertrekhal van Schiphol wordt afgezet. Hetzelfde geldt voor de terugreis, je wordt opgehaald bij de vertrekhal en vervolgens weer afgezet bij de parkeerplaats. Deze shuttlebus is gratis, je betaalt alleen voor je parkeerplek.

Valet parkeren

Valet parkeren is duurder, maar geeft meer comfort. Je kunt rechtstreeks naar de vertrekhal rijden, alwaar een parkeermedewerker klaarstaat om je auto naar de parkeerplek te rijden. Hierdoor kan je zelf gelijk doorlopen en inchecken voor je vlucht, zonder dat je ook maar enige moeite hoeft te doen voor het parkeren. Een heerlijk begin van je reis.