PARKEREN ZAVENTEM VERGELIJKEN

Parkeren Zaventem

Met de auto naar Zaventem? Dan wil je natuurlijk een goede plek hebben om te parkeren. Wij bieden een overzicht van alle opties die er zijn om te parkeren in Zaventem, waardoor je voor een lage prijs een goede plek kunt vinden. Wij controleren zelf alle aanbieders rond vliegveld Brussel en wanneer deze niet aan onze kwaliteitseisen voldoen zetten wij ze ook niet op onze website, waardoor je altijd kiest uit de beste aanbieders. Dit geeft je een fijn gevoel zo vlak voor je reis. Met onze handige vergelijker kan je snel zien welke aanbieder het goedkoopst is, waardoor je altijd de laagste prijs kunt krijgen. Heb je een keuze gemaakt dan kan je direct bij ons boeken.

Brussels Airport

Vanaf Utrecht is Zaventem, oftewel Brussels Airport, slechts twee uur rijden. Het is de nationale luchthaven van België en bevindt zich ten noordoosten van de stad Brussel. Het vliegveld is uitstekend bereikbaar met de auto. Ieder jaar verwerkt Brussels Airport maar liefst 21 miljoen passagiers, die naar meer dan tweehonderd bestemmingen worden gevlogen. De naam Zaventem komt van de gemeente waarin het vliegveld ligt en wordt voornamelijk in de volksmond gebruikt.

Parkeermogelijkheden

Er zijn twee mogelijkheden wanneer je kiest voor lang parkeren bij Zaventem, namelijk valet parkeren en shuttle parkeren. Valet parkeren is de duurdere optie, maar wel de meest comfortabele. Je hoeft namelijk niet naar een parkeeraanbieder buiten het vliegveld te rijden, maar kunt gewoon bij de vertrekhal je auto overdragen aan een chauffeur, die de auto voor je wegzet terwijl jij al naar binnen bent gelopen en aan het inchecken bent. Bij terugkomst staat er ook weer een chauffeur voor je klaar om de auto terug te geven, waardoor je snel weer naar huis kan.

Shuttle parkeren

Bij het shuttle parkeren moet je zelf de auto parkeren bij de aanbieder van de keuze, waarna je met een shuttlebus naar het vliegveld zal worden gebracht. Bij terugkomst zal je ook weer met een shuttlebus naar de parkeerplaats worden gebracht, zodat je snel weer met je eigen auto de reis naar huis kunt vervolgen. Deze optie is goedkoper dan het valet parkeren.

Eenvoudig aanbieders vergelijken

Om de beste aanbieder te vinden kan je bij ons eenvoudig zoeken op de goedkoopste aanbieder of degene met de beste beoordeling. Ook is het mogelijk om recensies van eerdere klanten te lezen, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan en uit de eerste hand kunt horen hoe de ervaringen van andere mensen waren. Heb je de goedkoopste aanbieder gevonden maar heeft deze een paar slechte recensies ontvangen in het recente verleden? Dan kan je altijd nog voor een andere aanbieder gaan die wellicht iets duurder is, maar wel goede beoordelingen heeft ontvangen.

Voordelig parkeren op Eindhoven Airport? Ga aanbieders vergelijken op deze pagina.