SIM ONLY ABONNEMENT VERGELIJKEN

Sim only abonnement vergelijken doet u ook bij Verstandig-vergelijken.nl! Naast besparen op vakanties, mobiele telefonie, verzekeringen of energie kunt u hier ook terecht voor de beste sim-only aanbiedingen. Vergelijken doen wij 100% onafhankelijk van welke aanbieder dan ook. U kunt dus met een gerust hart op zoek naar wat u wilt. Gebruik de handige vergelijker en vind gemakkelijk het goedkoopste sim-only abonnement! Het aanbod van de volgende webwinkels worden met elkaar vergeleken: Belsimpel, Vodafone, Typhone, Telfort, Dealdirect, Phone House, Tele2 en Hi. U stelt simpel de verschillende opties als provider, abonnementsduur, toestel, aantal minuten, abonnementskosten, toestelprijs, datagebruik etc. in en de rest wijst zich vanzelf. Gaat u toch voor een nieuwe telefoon kiezen kijk dan eens naar de zeer populaire iPhone SE! Dit is verreweg het meest populaire toestel van dit moment! Aan de andere kant zijn de meeste toestellen vandaag de dag van zo een goede kwaliteit dat u er na 2 jaar plezier van gehad te hebben, vast nog wel 2 jaar aan vast zou kunnen plakken. In dat geval biedt Sim only abonnement vergelijken de uitkomst: u blijft gewoon bellen met uw huidige toestel en bespaart tientallen euro's per maand op de abonnementskosten! Zeg nu zelf, dat zijn toch 2 vliegen in 1 klap? Ga snel Sim only abonnement vergelijken en vind de perfecte Sim only deal!

Online Sim only abonnement vergelijken

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die zelf een mobiele telefoon kopen, of er eentje overnemen van familie of vrienden. Dan heb je geen abonnement nodig inclusief telefoontoestel en kun je volstaan met een zogenaamd Sim only abonnement. Hierbij wordt door de provider alleen een Simkaart geleverd die je in je telefoon plaatst waarna je van het abonnement gebruik kunt maken. Het is verstandig om de abonnementen voor Sim only goed met elkaar te vergelijken om zo de beste deal te kiezen die past bij jouw bel- en internetgedrag.

Sim only heeft veel voordelen

Een Sim only abonnement afsluiten is meestal voordeliger dan een abonnement inclusief telefoon. Ook al doe je geen bijbetaling, je betaalt natuurlijk uiteindelijk wel een bedrag voor de telefoon van je keuze. Het is aan te raden om uit te rekenen of zelf een toestel aanschaffen niet voordeliger is dan een abonnement inclusief toestel af te sluiten. Het voordeel van een abonnement met toestel is natuurlijk wel dat je niet in één keer een groot bedrag voor een nieuwe smartphone hoeft uit te geven. Zeker voor de nieuwe toestellen kan de prijs een struikelblok zijn voor de aanschaf. Een Sim only abonnement is een stuk goedkoper en je kunt het vaak voor een kortere periode afsluiten en toch een scherpe prijs per maand betalen.

Alle aanbieders en pakketten vergelijken

Je kunt op deze website heel eenvoudig alle aanbieders van Sim only vergelijken. De providers bieden over het algemeen verschillende pakketten aan die passen bij verschillend gebruik van je smartphone. Bel je vaak, dan wil je veel belminuten, zit je vaak met je telefoon op het internet dan wil je een grote bundel met Gigabytes. Vooral het streamen van muziek en video kost veel dataverkeer en als je bundel niet toereikend is kun je voor onaangename verrassingen komen te staan. Je kunt dus het beste eerst voor jezelf bepalen hoeveel minuten en MB’s je nodig hebt voordat je een Sim only abonnement afsluit.

Gebruik van je smartphone in het buitenland

Bij het afsluiten va n een Sim only abonnement is het ook verstandig om te kijken naar de voorwaarden voor gebruik in het buitenland. Als je regelmatig naar het buitenland reist, maar ook wanneer je over de grens op vakantie gaat is het dataverkeer en het bellen vaak duurder dan in Nederland. Het hangt er van af met welke providers jouw aanbieder samenwerkt wat je betaalt voor gebruik van je smartphone in het buitenland. Je vindt deze informatie op de website van de provider. Als je je telefoon ook buiten Nederland wilt kunnen gebruiken is het zeker verstandig om hier naar te kijken voordat je een Sim only abonnement afsluit, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Tip: Uitgebreider vergelijken? Op www.simonlyvergelijken.nl vergelijk je onafhankelijk alle sim only abonnementen op de Nederlandse markt.