Tandartsverzekering vergelijken

Aanvullende tandartsverzekering vergelijken 2017

In de vergelijker op deze pagina kun je eenvoudig kiezen welke aanvullende pakketten je wenst wat betreft de tandarts in de zorgverzekering voor 2017. De voordeligste zorgaanbieders worden getoond zodat je veel geld kunt besparen op tandheelkundige zorg volgend jaar.

Maximale vergoeding tandartsverzekering

Het eerste wat je kunt selecteren is het vergoedingspercentage. Door in te schatten in hoeverre je gebruik gaat maken van de hulp van de tandarts in 2017 stel je hier fe hoogte in. Vrees je dat er veel moet gebeuren het komende jaar aan jouw gebit dan kies je hier uiteraard voor een hoger percentage. Heb je vrijwel nooit last van gaatjes of zijn jouw verstandskiezen al getrokken dan kun je hier gerust een lager percentage kiezen.
Als je bijvoorbeeld kiest voor een percentage van 75% en jij gaat 2 keer per jaar naar de tandarts met totale kosten van 300 euro dan krijg jij hiervan 225 euro vergoedt.

Welke behandeling wordt vergoed?

Verder kun je in de vergelijker specifiek kiezen welke tandheelkundige behandeling je wilt laten vergoeden. Preventieve mondzorg bijvoorbeeld zoals een bezoek aan de mondhygiëniste of vullingen als je gaatjes hebt valt voor kinderen tot 18 jaar nog in de basisverzekering, maar wordt hierna gerekend bij een aanvullende verzekering. Ook het laten dekken van behandelingen ten behoeve van implantaten en een kunstgebit zijn mogelijk. Het is zeker de moeite waard om even goed na te gaan wat je het komende jaar nodig hebt. Zo voorkom je dat je onderverzekerd bent voor belangrijke ingrepen. De prijzen hiervoor kunnen tot in de honderden euro’s lopen. Ook ben je op deze manier niet verzekerd voor zaken die je niet nodig gaat hebben en waardoor je maandelijks premie voor niets betaald.

Besparen op jouw zorgverzekering 2017 via Verstandig-vergelijken.nl

Het is dus aan te raden om dit soort zaken even goed te bekijken. Om het jou als consument zo gemakkelijk mogelijk te maken is deze tandartsverzekering vergelijken tool geplaatst op deze pagina. Ben je er al uit of heeft de tandarts niet zo veel betrekking op jouw situatie en wil je weten hoe je het meeste geld kunt besparen op de maandelijkse zorgpremie volgend jaar? Ga dan zorgverzekering 2017 vergelijken op de speciale pagina via Verstandig-vergelijken.nl. Succes met besparen!